Opgave pubquiz dorpsfeest

Geef hier je team op en doe mee met de pubquiz tijdens het dorpsfeest op zaterdagmiddag 15 juni. De tent zal om 13.00 uur openen zodat we rond 13.30 uur kunnen gaan starten. Een team bestaat uit 3 personen en de minimale leeftijd van de deelnemers is 16 jaar. Er is plek voor maximaal 20 teams, VOL=VOL (naast de 21 teams die deze middag de finale spelen). Per team betaal je € 10,- inschrijfgeld bij binnenkomst. Let op! Na afloop van de quiz zal aan het einde van de middag de tent haar deuren weer sluiten. De uitslag van de pubquiz zal ’s avonds om 21.30 uur plaats vinden (21.00 uur zal de tent weer open zijn). Wil je hierbij zijn? Zorg er dan voor dat je kaarten koopt voor deze avond om binnen te kunnen komen.

Noteer hieronder bij “NAAM”, de naam van je team waarmee je wilt deelnemen aan de pubquiz. Bij “EMAIL” noteer je een mailadres waarop wij je de bevestiging kunnen sturen dat je met je team mee kan doen. Bij “BERICHT” graag noteren: “OPGAVE PUBQUIZ DORPSFEEST”.

Heeft jou team meegedaan met de pubquiz-competitie 2018-2019? Dan staan jullie automatisch ingeschreven en speel je deze middag de pubquizfinale. Deze teams hoeven zich dus niet apart op te geven (in het schema hieronder staan de teams die al ingeschreven staan voor de finale-quiz).

Deze 21 teams zullen op zaterdagmiddag 15 juni de finale-quiz spelen