Categorieën
Dorpsfeest

Dorpsfeest donderdag 13 juni

Op 13 juni zal het feest van start gaan met de Golden oldies, dit duo staat bekend om op een leuke wijze de hits van de jaren 20 tot nu, met gezellige, ontroerende, soms ludieke maar vooral herkenbare songs voor senioren en jongeren ten gehore te brengen. Ook zal Ken Besuijen op deze eerste avond van het feest het podium gaan betreden. Sinds 2010 heeft Ken zijn eigen kleinkunstprogramma met het werk van – zijn grote voorbeeld – Wim Sonneveld. Naast het repertoire van Wim Sonneveld zingt hij nu ook liedjes uit ‘Ja Zuster, Nee Zuster’, ’t Schaep met de vijf Pooten’ en ander kleinkunstrepertoire. Van André van Duin tot Rudi Carrell. Het programma van deze avond zal afgesloten worden met een DJ.

Ken Besuijen
Golden Oldies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.