Categorieën
Dorpsfeest

Dorpsfeest zaterdag 15 juni

Op zaterdagmiddag 15 juni zal de pubquiz gespeeld worden. Teams die mee hebben gedaan aan de competitie 2018-2019 zullen deze middag de finale spelen, maar ook nieuwe teams kunnen deel gaan nemen aan deze quiz. Op een later moment wordt nog gecommuniceerd wanneer de inschrijving hiervoor zal openen. Na afloop van de quiz zal de tent voor korte tijd gesloten worden om ’s avonds iedereen weer fris en fruitig te ontvangen. Het avondprogramma zal van start gaan met de uitslag van de pubquiz waarna het feest verder zal gaan onder de muzikale begeleiding van de band Barcode. Een energiek frontduo van een klasse apart. Een fundament van een band waar je u tegen zegt. Een zinderende show met de beste hits en de leukste meezingers. Een waanzinnige lichtshow. Een wervelende show vol live muziek, energie en interactie! Barcode laat het publiek pas los als het zwetend en dampend neervalt!

Pubquiz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.