Categorieën
Nieuwjaarsborrel

Nieuwjaarsborrel 2020

Aan het eind van het jaar 2019 zal Stichting Dorps Activiteiten (SDA) Dwingeloo weer op zoek gaan naar de Dwingeler van het jaar 2019. Bij deze jaarlijkse verkiezing wordt gezocht naar een persoon of organisatie die in het lopende jaar een bijzonder prestatie heeft verricht. Dit kan door bijvoorbeeld extra inzet, uitzonderlijke prestaties, een mooi initiatief of op geheel andere wijze. Tijdens de nieuwjaarsborrel op vrijdag 3 januari 2020 zal de winnaar bekend gemaakt worden.


Op vrijdag 3 januari 2020 zal er geproost worden op het nieuwe jaar in het café van Hotel de Brink. Bij binnenkomst wordt iedereen verwelkomt met een glas bubbels. De deuren van het café gaan vanaf 20:30 uur open en de gezelligheid zal met behulp van een muzikale act van Geert Jan Brader al snel op gang komen. Daarnaast zal deze avond ook de bekendmaking van Dwingeler van het jaar 2019 plaats vinden in bijzijn van Burgemeester Jager.


Dwingelers van het jaar 2018: de eerste hulpverleners en tevens teamgenoten (4e team van V.V. Dwingeloo) van Stephan de Beeld. Van links naar rechts: Erik Nijstad (SDA), Burgemeester Jager, Martin de Graaf, Hans Schieving, Helga Duiven (SDA), Stephan de Beeld, Roland Wiltinge, Erik van Tongeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.