Categorieën
Pubquiz

Feest in Dwingeloo!

Dwingeloo – Op vrijdagavond 6 maart organiseert Stichting Dorpsactiviteiten Dwingeloo in samenwerking met Mark Bergmans van Grand Café de Brink een feest onder het motto: “feest, gewoon omdat het kan”. Het podium in de zaal van Hotel de Brink zal betreden worden door de Groningse coverband Traffic Jam. Deze pop/rock band kent een breed repertoire met hits van Kings of Leon, AC/DC tot aan de De Dijk en Doe Maar.

De entree kost € 5.- en dit is inclusief 1 consumptie. Er zijn geen kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar en vol is vol. De band zal rond 21.30 uur van start gaan. Voorafgaand aan de feestavond zal de finale gespeeld worden van de pubquiz-competitie 2019-2020 vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur. Iedereen die hierbij wil komen kijken en daarmee op tijd is om gegarandeerd bij het feest aanwezig te kunnen zijn, is uiteraard van harte welkom.

Mark Bergmans en SDA Dwingeloo slaan de handen in één

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.