Kerstdorp Dwingeloo

Maak kans op geldprijzen!

De donkere dagen komen er weer aan en daarom roepen wij alle inwoners van Dwingeloo en bijbehorende buurtschappen op om de huizen/tuinen mooi te versieren (met lichtjes en dergelijke). Meld je adres aan om mee te doen voor de prijzen! De 3 woningen/tuinen die het mooiste versiert zijn krijgen geldprijzen! De winnaars van deze prijzen worden tijdens de kerstshow Dwingeloo op zaterdag 19 december bekend gemaakt. Aanmelden kan door onderstaand je gegevens in te vullen en dit kan t/m vrijdag 11 december. Op 12 december worden alle aanmeldingen door een onafhankelijke jury beoordeeld.

  Je telefoonnummer

  Je e-mailadres

  Mijn adres:

  Straat

  Huisnummer

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.