Categorie├źn
Dorpsfeest

Dorpsfeest 2022: zondagmiddag The Masked Singers

DWINGELOO – YES! Het is zover, jullie kunnen je vanaf nu opgeven voor The Masked Singers. Middels onderstaand aanmeldformulier ontvangen wij graag jullie gegevens voor opgave. Let op! Deelname is gratis, opgave is verplicht. Zorg er op tijd voor dat je een toegangskaart haalt voor de zondag om er zeker van te zijn dat je binnen komt.
Om 14.00 betreden op zondag 19 juni zes bekende Dwingelers het podium in kostuum. Aan de hand van diverse rondes, waarbij ook gezongen zal worden, is het de bedoeling dat jullie als team raden welke dorpsgenoten er in de kostuums zitten. Een team bestaat uit minstens vier en maximaal zes deelnemers.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.