Volley-bitterbaltoernooi 2023

LET OP! AANMELDING GESLOTEN!

Vanaf heden kun je je weer inschrijven voor het Volley-bitterbaltoernooi. Op dinsdag 24, donderdag 26 en zaterdag 28 januari organiseert SDA dit toernooi in de sportzaal van sportpark De Hulsebosch Dwingeloo. Een sportieve, maar vooral gezellige activiteit. Naast buurtverenigingen kunnen ook zelf samengestelde teams deelnemen. De finale wordt gespeeld op zaterdag 28 januari.

Let op! Regels over deelname: – Deelname mag vanaf 16 jaar oud.– Opgeven kan tot en met 18 januari middels het opgaveformulier.– Deelnamekosten zijn 30 euro per team. – Het reglement zal meegestuurd worden met de bevestiging van opgave. – Maximaal één Nevobo speler in het veld.– Minimaal zes en maximaal negen personen in één team– Minimaal 2 vrouwen in het veld (gemengde teams)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.