Ik wil een Dwingeloo vlag kopen…

Wil je een vlag kopen? Voor jezelf of als cadeau? Dat kan, (zolang de voorraad strekt). I.v.m. de huidige maatregelen omtrent Corona, is het op dit moment alleen mogelijk om digitaal een vlag te bestellen welke vervolgens gratis wordt bezorgd (enkel in de voormalige gemeente Dwingeloo). Betaling kan geschieden door het voldoen van een tikkie of het overmaken van het te betalen bedrag op rekening. Vul hieronder het aanvraagformulier voor een vlag in en wij gaan voor je aan de slag om ervoor te zorgen dat je z.s.m. je gewenste vlag in de brievenbus hebt! De vlag wordt bezorgd nadat de betaling is voldaan.

UPDATE: De mastvlaggen zijn voorlopig uitverkocht. Het is nog niet bekend of (en zo ja, wanneer) er nog nieuwe mastvlaggen binnen komen. Gevelvlaggen zijn nog wel beschikbaar.

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Geef hier aan of je een mastvlag of een gevelvlag wilt ontvangen: (Update: Mastvlaggen zijn uitverkocht, de optie voor deze is dan ook verwijderd) Gevelvlag a € 19,50

  Vink hieronder aan of je een tikkie wilt ontvangen per whats-app of dat je een mail wilt ontvangen met een rekeningnummer waarop je het bedrag vervolgens kunt overmaken.

  Stuur mij een tikkie Stuur mij een mail met rekeningnummer zodat ik het bedrag kan overmaken

  Bezorgadres

  Straat

  Huisnummer

  Postcode

  Woonplaats

  Extra bericht (optioneel)

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.