Kerstwandeling 2019

Voor de kerstwandeling van 2019 zijn wij nog op zoek naar een buurtvereniging die de pauzelocatie voor haar rekening wil nemen. Invulling hiervan kan geheel naar eigen inzicht. Geïnteresseerd of interesse in meer informatie? Laat het ons weten!

Traditioneel organiseert Stichting Dorps Activiteiten (SDA) Dwingeloo op kerstavond een gezellige en sfeervolle kerstwandeling. Op dinsdag 24 december kan iedereen zich vanaf 18.30 uur komen verzamelen op de Brink in Dwingeloo. Udi zal de muzikale klanken verzorgen en de kerstman zal ook aanwezig zijn. Rond 19.00 uur zal de optocht van start gaan. De wandeling is geschikt voor jong en oud en heeft ongeveer een lengte van 3 kilometer. Het SDA zorgt voor de chocolademelk, glühwein en wat lekkers. 

Kerstwandeling 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.