Categorie├źn
Koningsdag Nieuwsbrieven

Koningsdag Dwingeloo 2020 afgelast

I.v.m. de maatregelen welke genomen zijn in strijde tegen het Coronavirus is onderstaand programma komen te vervallen.

27 april 2020 op de Brink in Dwingeloo

UPDATE:

Koningsdag wordt Woningsdag!
#SENDUSYOURMESSAGE!
Doe jij ook mee?!

Ook in Dwingeloo geen Koningsdag dit jaar maar wel hebben we weer wat leuks bedacht om vanuit huis te kunnen doen! Stuur ons jouw koningsboodschap door middel van een filmpje (maximaal 20 seconden). Je bepaald zelf aan wie je deze boodschap richt en de inhoud van je bericht. Wie heb je al een tijdje niet gezien? Wie verdient even een hart onder de riem? Of is jouw bericht voor al onze dorpsbewoners? Het zou extra leuk zijn als de kleur oranje in jouw filmpje te zien is:-).

Van alle binnengekomen filmpjes zullen wij een leuke compilatie maken die wij op Koningsdag op onze social media kanalen zullen plaatsen. Stuur ons jouw filmpje via onze Facebook in een chatbericht of per Whats App naar 06-11111577 (geef hierbij even aan dat het een koningsboodschap betreft). Deze actie is voor inwoners van Dwingeloo en bijbehorende buurtschappen. Filmpjes kunnen tot uiterlijk a.s. zondag 15:00 uur opgestuurd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.