Categorieën
Palmpaasoptocht

Palmpaasoptocht Dwingeloo 2020 Afgelast

I.v.m. de ontwikkelingen rondom het Coronavirus en het advies van het RIVM en het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen is besloten om de palmpaasoptocht op zaterdag 4 april af te gelasten. Hiermee komt het hieronder vermelde bericht te vervallen.

De optocht zal dit jaar op zaterdag 4 april om 10.30 van start gaan vanaf het voormalige gemeentehuis (Brink 1). Deze traditionele activiteit bedoelt voor kinderen tot en met 10 jaar vindt elk jaar plaats op de zaterdag voor het paasweekend (zaterdag voor palmpasen). Deelname is gratis en opgave is niet nodig. De kinderen lopen een kleine route vanaf het oude gemeentehuis naar Zorgcentrum “de Weijert” met een palmpaasstok. Voor wat lekkers wordt gezorgd en UDI zal deze optocht muzikaal begeleiden.

Geen palmpaasoptocht 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.