Categorieƫn
Nieuwsbrieven

“Heel Dwingel helpt”

Het zal niemand meer ontgaan zijn, het Coronavirus. In de strijd tegen dit virus ondervinden we vrijwel allemaal de gevolgen van de genomen maatregelen. Juist nu is het van belang dat we er voor elkaar zijn en dat we elkaar helpen. Wij als SDA denken hier in Dwingeloo aan bij te kunnen dragen door vraag en aanbod samen te brengen. Dus ben jij hulp nodig? Hetzij oppas, iemand die de boodschappen voor je doet of wat dan ook, vul dan onderstaand formulier in. Of anderzijds, ben jij iemand die iets voor een ander zou willen doen? Hetzij oppassen, de hond uitlaten etc. Vul dan onderstaand formulier in en wij (SDA) zullen vraag en aanbod met elkaar in contact brengen wanneer deze op elkaar aansluiten. Uiteraard kunnen wij niemand iets garanderen maar wanneer vraag en aanbod op elkaar aansluiten brengen wij deze in contact waarna onderling het e.e.a. afgestemd kan worden. In eerste instantie is deze actie bedoeld voor inwoners van Dwingeloo en bijbehorende buurtschappen.

*UPDATE: Inmiddels staan we ook in nauw contact met de diverse thuishulp organisaties en wordt er geĆÆnventariseerd welke ouderen behoefte hebben aan contact (telefonisch), ook hiervoor kun je het contactformulier via onderstaande link invullen.

  Je telefoonnummer

  Vink hieronder aan of je iets vraagt of iets aanbied:


  Gevraagd aangevinkt? >>>> Geef dan in het tekstvak hieronder aan waar jij naar op zoek bent of waar jij hulp bij kan gebruiken;
  Aangeboden aangevinkt? >>>> Geef hieronder in het tekstvak aan waar jij je eventueel voor wil inzetten/waar jij iemand bij zou willen helpen:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.