Categorieƫn
Nieuwsbrieven

Een lichtpuntje voor onze oudere dorpsgenoten…

**OPROEP**

De bewoners van het ZZWD (Zorgcentrum Zuid West Drenthe) mogen geen bezoek ontvangen i.v.m. de corona maatregelen. Ook wonen hier bewoners die ziek zijn en niet van hun kamer af kunnen/mogen. Medewerkers van het ZZWD zijn nu de enigen die contact hebben met de bewoners. Veel zijn erg eenzaam en verdrietig, aldus medewerkers van het ZZWD. Daarom ook bij deze de oproep om kaartjes, tekeningen of andere leuke dingen op te sturen om ook voor deze bewoners van ons dorp lichtpuntjes te creƫren in deze donkere tijden.

Het adres is:

ZZWD (verzorging)
Weverslaan 1a
7991 BN Dwingeloo

Alvast heel erg bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.