“Op mien gemakkie schenk ik een gebakkie”

UPDATE! Gezien het grote succes is het vanaf heden niet meer mogelijk om een gebakje te doneren (het donatie-formulier is dan ook offline gehaald en onderstaand bericht is komen te vervallen). In totaal zijn er in 1 dag tijd maarliefst 390 gebakjes gedoneerd waarmee we komende maand 2 keer een ronde met gebak kunnen gaan doen. Nogmaals dank voor alle donaties!

Afgelopen maandagavond hebben we allemaal (zoals wellicht al verwacht) kunnen horen dat de huidige maatregelen langer gaan duren/zijn aangescherpt. De deuren van zorgcentrum de Weyert (en bijbehorende aanleunwoningen) zullen ook voorlopig nog op slot blijven. Deze dorpsgenoten mogen dus geen bezoek ontvangen en zien in deze periode niemand anders dan enkel de medewerkers van het ZZWD. Naast de kaartjes en tekeningen die de bewoners ontvangen (waarvoor dank!) kunnen we gezamenlijk iets extra’s doen door deze bewoners een gebakje te schenken (tip van mederwekers van het ZZWD). Doe je mee?! Je bepaalt zelf het aantal gebakjes dat je wilt schenken (a €2,- per stuk) en vult onderstaand schema in. Wij zorgen vervolgens voor het gebak, en de bezorging/verdeling hiervan op de juiste afdelingen. De gebakjes worden uiteraard lokaal ingekocht om ook (een gedeelte van) de plaatselijke middenstand in deze tijd te steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.