Categorieën
Nieuwsbrieven

“Op mien gemakkie schenk ik een gebakkie”

UPDATE: Het bestelformulier is offline gehaald. Er is wederom veel gebak geschonken wat betekent dat we zowel met sinterklaas op 5 december als voor kerst op 24 december alle bewoners en medewerkers een gebakje kunnen geven!

De bewoners van Zorgcentrum de Wijert hebben leukere periodes meegemaakt. Ondanks dat de situatie nu onder controle lijkt, dienen velen op hun kamer te blijven en zijn er nauwelijks gezamenlijke bijeenkomsten. Ook Sinterklaas, zijn pieten en kinderen zullen dit jaar niet langs komen. Om 5 december niet helemaal ongemerkt voorbij te laten gaan gunnen wij de bewoners van het zorgcentrum (en bijbehorende aanleunwoningen) een gebakje. Doe je mee?! Je bepaalt zelf het aantal gebakjes dat je wilt schenken (a € 2,- per stuk) en vult onderstaand schema in. Wij zorgen vervolgens voor het gebak en de bezorging/verdeling hiervan op alle afdelingen.

4 reacties op ““Op mien gemakkie schenk ik een gebakkie””

Hoi Egbert,

Bedankt voor je reactie. Dat gaan we ook doen! Dat is de vorige keer ook gebeurt en inmiddels is het aantal donaties alweer zo hoog dat we ook de medewerkers gebak gaan aanbieden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.