Categorie├źn
Nieuwsbrieven

Een bloemetje voor jou..

UPDATE: deze actie is tijdelijk gestopt. Als gevolg van het grote succes kost het erg veel tijd om alle bloemetjes op de gewenste adressen te bezorgen. Wellicht “openen” we binnenkort deze actie weer opnieuw waarna op deze pagina het bestelformulier weer zal worden weergegeven.

Wie gun jij een #geluksmomentje? Wie heb je al een tijdje niet gezien, wie mis je of wie kan het volgens jouw goed gebruiken? Wij bezorgen nu gratis geluksmomentjes in de vorm van een bloemetje. Je kiest zelf het gewenste bedrag en wij zorgen voor het bloemetje en de (gratis) bezorging hiervan. Zodra je onderstaand formulier hebt ingevuld en de betaling hebt voldaan bezorgen wij de volgende werkdag het bloemetje op het door jouw opgegeven adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.