Categorieën
Nieuwsbrieven

**Spelshow Westerveld**

Zaterdag 18 april komt de Spelshow naar Dwingeloo toe! In deze tijden van crisis zijn spelletjes zeer gewild en bestaat de kans dat jij je eigen spelletjes inmiddels wel hebt uitgespeeld. De spelshow komt daarom nu naar jou toe! Hoe werkt het? Je vult in onderstaand formulier je adres in en vervolgens komen wij zaterdag 18 april tussen 11:00 uur en 15:00 uur langs met het spelkussen. Wij bellen aan en jij legt 1 van je eigen spellen op het kussen. Vervolgens kies je één van de getallen van 1 t/m 5 en krijg jij het spel wat aan het door jou gekozen nummer is gekoppeld (het spelkussen garandeert de 1.5 meter afstand). Je hoeft zelf de deur niet uit en scoort toch gemakkelijk een ander spel (en levert dus zelf een spel in waar je wel mee uitgespeeld bent). Op deze manier ruilen we dus als het ware spellen met elkaar en kunnen we speelsgewijs weer even vooruit! Spellen worden niet gecontroleerd, wij gaan er vanuit dat iedereen die mee doet met de Spelshow, zelf een spel inbrengt welke compleet is. Deelname is op eigen risico en SDA kan niet aansprakelijk gesteld worden voor incomplete spellen of wanneer je een spel “wint” welke niet naar wens is. Deze actie is voor inwoners van de gemeente Westerveld.

  Indien er niemand opendoet wanneer wij aan de deur staan, sturen wij je een Whats-App bericht met daarin een tijd aangegeven op welk tijdstip wij een 2e (en tevens laatste) keer nog een keer bij je langs komen.

  Je telefoonnummer

  Mijn adres:

  Straat

  Huisnummer

  18 april 2020 in de gemeente Westerveld!

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.