Categorieƫn
Dorpsfeest

Geen dorpsfeest Dwingeloo 2021

Dorpsfeest Dwingeloo *UPDATE*

Wat hadden wij dit bericht ontzettend graag liever niet geplaatst, maar het is helaas niet anders…Er komt geen groots #Dorpsfeest 2021 in juni in #Dwingeloo Het is nog geen juni, maar om een goed feest neer te zetten is een goede voorbereiding van belang. Daarnaast zien wij het niet gebeuren dat over 4 maanden volle feesttenten weer zijn toegestaan. En ja er zijn misschien wel mogelijkheden om een feest op alternatieve wijze door te laten gaan, maar dan komt het financiĆ«le aspect erbij kijken.

Als stichting zijn wij afhankelijk van onze donateurs en sponsoren en wij vinden het niet gepast om met deze gelden risico’s te nemen. Maar! In 2022 halen we het in en gaan we het grootste feest wat ooit in Dwingeloo heeft plaats gevonden organiseren!#juni #2022 #groots#dorpsfeestMochten er dit jaar tzt toch mogelijkheden komen om iets van een feestje te kunnen organiseren, dan gaan wij dat zeker doen maar dan zal dit niet onder de noemer van dorpsfeest vallen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.