Categorieën
Dorpsfeest

Opgave versierde wagen Dorpsfeest 2022

Vul alle gevraagde gegevens hieronder in om een versierde wagen aan te melden. Wagens die niet zijn aangemeld zullen niet deel mogen nemen aan de optocht op zaterdag 18 juni. Fietsers en lopers/wandelaars hoeven zich niet vooraf aan te melden. Dit kan op de dag zelf. Het aanmelden van straatversiering (om kans te maken op prijzen) is eveneens verplicht, dit kan op deze pagina gedaan worden: klik hier.

Voor de technische keuring wordt er per mail of telefonisch contact opgenomen met de hieronder aangegeven contactpersoon. In overleg wordt wordt een keuringsmoment afgestemd. Verdere info qua tijden op zaterdag 18 juni etc. volgt t.z.t. per mail (de keuring zal anders ingericht worden, zodat we in tegenstelling tot afgelopen dorpsfeesten op de zaterdagochtend niet onmeunig vroeg ’t bedde hoeft te verlaat’n:)) Meer informatie hierover volgt binnenkort.

Alle wagens krijgen in ieder geval € 75,- prijzengeld (word op de dag van de optocht overhandigd). Uiteraard zijn er dikkere geldprijzen te verdienen voor de mooiste wagens.

  Telefoonnummer contactpersoon (verplicht)

  Adres waar de wagen gebouwd wordt (voor de technische keuring):

  Straat

  Huisnummer

  Uit het archief: dorpsfeest 2017

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.