Categorie├źn
Sinterklaas

Sinterklaas – intocht 2021

A.s. zaterdag 20 november gaat het gebeuren! Sinterklaas en zijn pieten komen naar Dwingeloo!

Om 13.30u zal Sinterklaas aankomen bij het voormalige gemeentehuis. Vanaf hier zullen we na een warm welkom een korte rondrit door het dorp doen welke zal eindigen bij het dorpshuis Over Entinghe
Hier kunnen kinderen (tot 13 jaar) vrij naar binnen lopen de grote zaal in. Ouders/verzorgersnkunnen buiten wachten en een consumptie nuttigen, of binnen wachten (in een aparte ruimte van de kinderen). Een ieder (van 13 jaar of ouder) die naar binnen wil, dient een geldige QR-code te kunnen laten scannen.

In de grote zaal houden pieten en de organisatie toezicht etc. mochten kinderen om wat voor reden ook ouders/verzorgers nodig zijn, dan worden deze ouders/verzorgers door de organisatie opgehaald. Ga je tussendoor naar huis? Dat kan uiteraard ook, maar let wel: het programma zal om uiterlijk 16.00u afgelopen zijn.

Tot slot worden volwassenen vriendelijk verzocht om bij de aanvang van de intocht bij het gemeentehuis en tijdens de optocht de onderlinge afstand van 1,5 meter t.o.v. elkaar te hanteren. Tijdens de optocht en bij Over Entinghe zijn mondkapjes niet verplicht.

We gaan er met z’n allen een mooi feest van maken! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.