Categorieën
4 mei herdenking Nieuwsbrieven

4 mei herdenking Dwingeloo

Dwingeloo – In Dwingeloo vindt dit jaar weer een ‘normale’ herdenkingsdienst plaats. De herdenkingsdienst op woensdag 4 mei zal om 19.00 uur beginnen in de Brug-Es Kerk te Dwingeloo. Een comité van Stichting Dorpsactiviteiten Dwingeloo verzorgt daarbij ook een bloemlegging bij zowel het monument op het Holtien als het monument in het bos bij Spier.

Bij het monument op het Holtien en het monument in het bos bij Spier vindt overdag om 16.00 uur een kranslegging plaats door het SDA en burgemeester Rikus Jager. Verder kan iedereen op een zelf gekozen moment bloemen leggen bij één van de monumenten. In de avond van 4 mei luiden tussen 19.45 en 19.58 uur de klokken van de kerk, gevolgd door de Last Post die op de Brink wordt gespeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.