Categorieën
4 mei herdenking

Dodenherdenking 2023

De herdenkingsdienst in Dwingeloo op 4 mei 2023. Lees hier de informatie over het programma in de Nicolaaskerk en op de Brink.

DWINGELOO – In Dwingeloo vindt dit jaar een herdenkingsdienst plaats. De herdenkingsdienst op donderdag 4 mei zal om 19.00 uur beginnen in de Nicolaaskerk te Dwingeloo. Tijdens de herdenkingsdienst bekijken we foto’s en luisteren we naar gedichten. Daarnaast lopen we met elkaar naar het monument op de Brink om daar vervolgens een krans te leggen.

Bij het monument op het Holtien en bij het monument in het bos bij Spier vindt overdag om 15.00 uur een kranslegging plaats door onder andere Stichting Dorpsactiviteiten Dwingeloo. Verder kan iedereen op een zelf gekozen moment bloemen leggen bij één van de monumenten. In de avond van 4 mei luiden tussen 19.45 en 19.58 uur de klokken van de kerk, gevolgd door de Last Post die op de Brink wordt gespeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.