Categorieën
Nieuwsbrieven

Woningsijs!

27 april 2020, geen koningsdag maar woningsdag met voor het eerst sinds jaren weer mooi weer! Om deze dag feestelijk door te komen gaan wij in samenwerking met Fanelli’s “Woningsijs” maken en gratis bezorgen! Eén ijsje (bestaande uit 2 bolletjes in een bakje) kost maar € 2,50 en deze komen wij tussen 13.30u en 16.00u gratis op het door u gewenste adres bezorgen.

Naast dat je voor je/jullie zelf (een) ijsje(s) kan bestellen, is het ook een optie om iemand anders te verrassen! Zorg er uiteraard wel voor dat u of voor wie u besteld op koningsdag tussen 13.30u en 16.00u thuis bent/is. Via onderstaand formulier kunt u gemakkelijk uw gewenste bestelling plaatsen. Deze actie is voor inwoners van Dwingeloo en bijbehorende buurtschappen. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt.

UPDATE: Het is niet meer mogelijk om nog een bestelling door te geven. het bestelformulier is dan ook van deze site verwijderd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.