Categorieën
Nieuwsbrieven

Gratis Fitness Bingo

Doe jij ook mee? Vul hierboven je e-mailadres in en klik op verzenden.
(Het opgaveformulier is hier inmiddels weggehaald). Opgeven kan tot donderdag 7 mei 12:00 uur. Donderdagmiddag krijg je dan op dit doorgegeven mailadres de bingokaarten en verdere instructies.

Ludis Personal Gym en Stichting Dorpsactiviteiten Dwingeloo bundelen de krachten en organiseren een gratis fitness bingo op vrijdagavond 8 mei. Door middel van een livestream op de facebookpagina van Ludis kan iedereen vanaf zijn of haar eigen locatie meedoen. Er zullen leuke prijzen te winnen zijn waaronder personal trainingen, sport- of ontspanningsmassages of een maand lang onbeperkt sporten bij Ludis. Net als bij reguliere bingo draait het om de nummertjes, echter is er bij deze fitness bingo bij elk nummer een leuke oefening bedacht. Er wordt een balletje met een nummertje erop uit het rad gedraaid, men streept dit nummer af op de bingokaart als deze erop staat, vervolgens wordt een oefening uitgevoerd waarna het volgende balletje wordt gedraaid. Dit gaat door tot dat een deelnemer een bingo heeft behaald. De oefeningen zullen door Erik en Rogier live voorgedaan worden, terwijl de bestuursleden van het SDA het draaien van de balletjes en het controleren van de bingo’s voor haar rekening neemt. Iedereen kan en mag meedoen. Jezelf aanmelden kan tot donderdag 7 mei 12:00 uur. Hierna krijgt iedereen die zich heeft opgegeven 2 bingokaarten (en verdere instructies/tips) per mail toegestuurd die men thuis kan uitprinten. De bingo zal vrijdagavond om 19.30 uur live van start gaan en ongeveer anderhalf uur duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.