Categorieën
Nieuwsbrieven

*Moederdag-pakketten*

UPDATE: het is donderdag 7 mei 12:00 uur geweest, het is niet meer mogelijk om Moederdag-pakketten te bestellen, het bestelformulier is dan ook offline gehaald.

Samen in actie voor Over Entinghe

SDA Dwingeloo gaat zich met behulp van een aantal plaatselijke ondernemers inzetten voor Over Entinghe. Het dorpshuis in Dwingeloo is al enige tijd gesloten als gevolg van de coronacrisis waarmee veel inkomsten zijn komen te vervallen waar normaliter het dorpshuis mee in stand gehouden wordt. Om bij te dragen aan de toekomst van het dorpshuis gaan er Moederdag-pakketten gemaakt worden. Deze bestaan uit verzorgingsproducten van de plaatselijke DA Drogisterij de Brink, iets lekkers van Keurslagerij H.J. Drenth, chocolaatjes van Albert Heijn Brouwer en een leuke verrassing van Warenhuis Boerhof. Van elk Moederdag-pakket dat verkocht wordt gaat er een bijdrage naar Over Entinghe. Op zaterdagmiddag 9 mei zal er een Drive Through ingericht worden bij het dorpshuis waar de bestelde pakketten afgehaald kunnen worden tussen 15:00 uur en 17:00 uur. Ook is het mogelijk om de pakketten op Moederdag bezorgd te krijgen (in Dwingeloo en bijbehorende buurtschappen) tussen 09:00 uur en 11:00 uur tegen een kleine meerprijs. De pakketten die afgehaald worden kosten € 17,50 per stuk. Wanneer je het pakket bezorgd wil hebben zijn de kosten € 20,- per pakket. Bestellen is mogelijk tot donderdag 7 mei 12:00 uur.

4 reacties op “*Moederdag-pakketten*”

Beste mensen,

Wij zijn onder de indruk van jullie activiteiten in deze lastige periode.
Onze complimenten !
Probeer het vol te houden, maar vooral . . . . blijf gezond.

m.h.gr. J&P

Jammer dat het bestelformulier voor een moederdag pakket al is verwijderd . Haal net de Westervelder uit de bus waar in ik over dit mooie initiatief lees .
Had graag een pakket willen bestellen en laten bezorgen .

Groetjes
Albertje Kroes

Hoi Albertje

We lezen nu je bericht. We hebben dit meer gehoord, maar we zaten met bestellingen die de deelnemende bedrijven moesten doorgeven om alles op tijd binnen te krijgen. Qua publicatie in de Westervelder was het allemaal kort dag, maar kon dit helaas niet anders.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.