Categorieën
4 mei herdenking

4 mei 2020

Dit jaar geen herdenkingsdienst maar dat betekent niet dat we dit jaar niet herdenken. In een klein comité zijn door burgemeester Jager en een afvaardiging van SDA en Dwingels Eigen in de ochtend van 4 mei kransen en bloemstukken gelegd bij de monumenten op de Brink, het Holtien en in het bos bij Spier.

Verder zal er geen bijeenkomst zijn maar kan iedereen op een zelf gekozen moment bloemen leggen bij (1 van) de monumenten. In de avond zullen vanaf 19.45u tot 19.58u de klokken van de kerk luiden. Gevolg door de Last Post welke op diverse plekken in ons dorp gespeeld zal worden waarna 2 minuten stilte zal volgen.
#herdenken#vanuithuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.